Films

Dr. Knock

In een slaperig dorpje probeert een arts (Omar Sy) met een schimmig verleden de dorpsbewoners wijs te maken dat ze ziek zijn. Weldra heeft hij een goedlopende dokterspraktijk, maar haalt zijn verleden hem in


Lees verder >

Shape of Water

In de Oscar winnaar Shape of Water is de eenzame Elisa (Sally Hawkins) gevangen in een leven van isolatie. Elisa's leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda (Octavia Spencer) een geheim experiment ontdekken.


Lees verder >

Dorst

De boekverfilming 'Dorst' van regisseur Saskia Diesing met Simone Kleinsma, zij speelt hier de hoofdrol van moeder Elisabeth die ongeneeslijk ziek is.


Lees verder >

UNTIL THE BIRDS RETURN

Beeldend portret van hedendaags Algerije, waarin drie personages moeten dealen met de gevolgen van belangrijke keuzes uit het verleden.


Lees verder >

VISAGES VILLAGES

In deze documentaire trekken Agn├Ęs en JR samen door Frankrijk en portretteren de mensen die ze ontmoeten. Hun reis schept een band waarin ze elkaar als kunstenaars vinden en het landschap tot museum maken.


Lees verder >

AN (A Sweet Taste of Life)

Deze beeldschone Japanse film gaat over een oude dame die de geheimen van de perfecte Japanse delicatesse deelt met een jonge kok. Zij groeien al werkend naar elkaar toe temidden van de mooiste beelden en toenemende subtiliteit.


Lees verder >

Jimmie

Jimmie is vier jaar oud. Zijn vader heeft hem verzekerd dat hij zijn moeder, die plotseling verdwenen is, weer terug zal zien. Jimmie gelooft hem; welke kleuter zou dat niet doen?


Lees verder >

Intouchables

Samen met Albeda College programmeren we het Silver Screen Festival waarbij we zoeken naar titels als Intouchables


Lees verder >